Talent Ontwikkel Plan

Follow us:

Vraag nu jouw TOP aan:

 
 
 
 

Rating door gebruikers:

Het Talent Ontwikkel Plan

Speciaal voor het ontdekken, monitoren en ontwikkelen van jouw talenten heeft Corsèl Coaching het Talent Ontwikkel Plan. 


Dit plan begint met een test. Je beantwoord -online- 180 schaalvragen over jezelf en laat twee respondenten 30 vragen per persoon over jou beantwoorden.


Aan de hand van de antwoorden krijg je een uitgebreid en persoonlijk rapport waarin jouw actieve en sluimerende talenten benoemd worden.

We maken een analyse van jouw antwoorden en die van je responden waardoor je mogelijke blinde vlekken naar voren komen.


Daarnaast krijg je een uitgebreide "vijf uit vijf" van jouw persoonlijke kwaliteiten. Hier staan jouw kwaliteiten beschreven, maar ook welke valkuilen, allergieeen en uitdagingen hierbij passen, volgens de theorie van de kernkwadranten. Vervolgens geven we je een aantal tips voor je ontwikkeling. Welke stap zou je kunnen nemen in je ontwikkeling. En welke mogelijke baan zou bij deze kwaliteit passen, mocht je aan een jobwisseling of carriereswitch toe zijn. 


Het Talent Ontwikkel Plan is geschikt voor individuele rapportages en trajecten, maar ook bijzonder geschikt als nul-meting voor een teamtraject. 


We raden aan om het Talent Ontwikkel Plan te combineren met een coachingstraject, zodat je zo handvatten krijgt om het ontdekte ook in de praktijk toe te passen. Het is ook mogelijk alleen een TOP-rapport af te nemen.  


Het Talent Ontwikkel Plan is beschikbaar vanaf € 195,- p.p. incl. BTW 

Kelly (27)

Medewerker jeugdzorg


De rapportage van het talentenonderzoek was erg verhelderend en ik herkende mezelf er echt in terug. Het geeft handvatten waar ik mezelf in verder kan ontwikkelen en op welke valkuilen ik moet blijven letten. Het heeft mij enorm geholpen!

Romy (38)

Zelfstandige


De uitslag van de talententest was voor mij een eye-opener! Dankzij de rapportage durf ik mijn talenten te laten zien en heeft het me geholpen om de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap!

Marinde (25)

financieel controller


Dit talent ontwikkel plan is een uitgebreidere versie dan normaliter. Door het gebruik van de referenten krijg je een extra goed beeld van je kwaliteiten en talenten en of deze gestaafd worden door je omgeving. Ik kan deze test zeer goed aanbevelen omdat hij mij erg heeft geholpen op een andere manier naar mezelf te kijken.