Over Corsèl Coaching

Follow us:

Over Corsèl Coaching


Corsèl Coaching is gevestigd in Valkenburg ZH. Het werkgebied is dan ook met name Noord- en Zuid Holland. Ook projectmatige opdrachten vanuit Utrecht zijn mogelijk. Vanuit andere regio's zullen wij in overleg kijken naar de mogelijkheden. 


Tegenwoordig is er natuurlijk ook veel mogelijk qua online coaching. Dit is bij Corsèl Coaching mogelijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en het Talent Ontwikkel Plan en op afstand uitrollen van het POP 2.0. 


Corsèl Coaching is opgericht door Natanja Corsèl. 

Zij is opgeleidt als HBO maatschappelijk werker met een extra minor in Coaching. 

Naast haar HBO opleiding heeft zij aanvullende cursussen gedaan in onder andere oplossingsgericht werken. 


Zij heeft werkervaring als jeugdhulpverlener, jongerencoach, budgetcoach, coach-on-the-job en casemanager. Haar ervaring komt zowel uit het publieke (o.a. jeugdhulpverlening) als zakelijke (financiele dienstverlening) domein. 

Natanja over zichzelf

Als coach ben ik een warme en doelgerichte persoonlijkheid. Taakgericht en relatiegericht werken gaan hand-in-hand.

Het coachingsproces is geen doel op zich. De coaching is een plek waar de ontwikkeling van de coachee gefaciliteerd wordt. De gekozen coachingsmethodiek is dan ook ondergeschikt aan het vastgestelde coachingsdoel.

Vanwege mijn ervaring met meerdere methodieken en werkwijzen, kan ik schakelen tussen deze verschillende werkwijzen.


Als trainer houdt ik het overzicht over de ontwikkelingen van de groepsleden individueel en de ontwikkelingen binnen de groep als geheel. Ik maak gebruik van de groepsdynamische processen om de deelnemers het maximale uit de training te laten halen. Tijdens de training worden deelnemers gemotiveerd om van elkaar te leren. Voorwaarde hiervoor is een veilige leeromgeving. In het begin van de training is hier dan ook altijd aandacht voor. Ook binnen de trainingen is de balans tussen taakgericht en relatiegericht onderwerp van aandacht.