Persoonlijke ontwikkeling

Follow us:

Vraag direct coaching aan

 
 
 
 

Persoonlijke ontwikkeling

Individuele coaching bij Corsèl coaching is altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling. Groeien als mens, meer worden wie je bedoelt bent. En dan heel praktisch, met de voeten in de klei aan het werk.


Bij de individuele coachingstrajecten gaan doelgericht en persoonsgericht werken hand-in-hand.

Dit maakt dat er veel ruimte is voor jouw persoonlijkheid, jouw eigen leerstijl en leercurve, maar dat we ook altijd doelgericht blijven werken aan ontwikkeling.


De ontwikkeling vind niet alleen plaats tijdens de coachingsgesprekken, maar vaak juist in de opdrachten tussen deze gesprekken. De opdrachten maken dat de koppeling tussen theorie en praktijk gelegd wordt en het opgedane direct toegepast kan worden. 


In de coaching kan gebruik gemaakt worden van meerdere methodieken, waaronder:

- Transactionele Analyse

- Rationeel Emotieve Therapie

- Contextuele benadering

- Oplossingsgericht werken

- Taakgerichte hulpverlening

- Leerstijlen

- Kernkwadranten


De coaching is vraag en persoonsgericht. Dit betekend dat de gekozen methodiek afhankelijk is van de coachee en zijn of haar coachvraag. In samenspraak stellen we jouw coachplan op, met daarin aangegeven welke doelen jij tijdens de coaching wilt bereiken. Jij bent de regisseur van jouw traject. Het plan is een flexibel plan en kan, wanneer jij dit wenst, worden bijgesteld. 

Passend en open

"In het traject hebben wij echt gekeken naar een manier die goed bij mij past in plaats van het toepassen van een werkvorm. Natanja is een gedreven vrouw die heel duidelijk een visie en doel  heeft. Ze heeft een heldere open communicatie en past het werktempo op jou aan."

Marinde (25)

Zelfvertrouwen

" Het heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Wil je weer even een boost voor je zelfvertrouwen en weten waar je goed in bent en welke weg je kan bewandelen in je carriere/leven, dan raad ik dit zeker aan! " 

Kelly (27)